desiree-2

Desiree Greven – van Zandvoort

Ik ben Desiree Greven – van Zandvoort geboren in Heerlen. Ik ben getrouwd met Wim en heb samen twee kinderen Anouk en Femke. Wij wonen in Wijnandsrade.

Ik heb de opleiding gevolgd in de vroedvrouwen school. De plek waar ik ook geboren ben. Na 1987 ben ik een solo praktijk begonnen in Nuth maar de tijd heeft niet stil gestaan want inmiddels is ons werkgebied uitgebreid van Spaubeek tot Landgraaf en alles wat daar tussen ligt. Een schitterend werkgebied. In 2008 heb ik Gwen verwelkomd om samen met mij de praktijk te ondersteunen. Hier ben ik trots op en het geeft iedere keer weer een enorm warm gevoel als ik mensen heb mogen begeleiden.Ik doe mijn werk nog steeds met even veel passie en hoop dat ook nog vele jaren te mogen doen. Jullie zijn in ieder geval van harte welkom.

gwen-2

Gwen Slabbers

Ik ben Gwen Slabbers geboren in Linne. Samen met mijn man Ruud en onze 3 kinderen Loe, Brin en Jule wonen wij in Hoensbroek.

Na het afronden van mijn opleiding aan de academie verloskunde in Maastricht werk ik sinds 2007 met veel plezier als verloskundige. Vanaf 2008 ben ik samen met Desiree werkzaam in de praktijk. Het werken hier bevalt me uitstekend! Ik kijk er dan ook naar uit jullie te mogen ontmoeten en te begeleiden tijdens de ze unieke periode in jullie leven!